IMS logo - klik for at gå til forsiden

Vi arbejder hele tiden på ny udvikling af vores software

Husk at gå hele vejen med persondata.

EU´s nye persondataforordning er i virkeligheden en gave til virksomheder, der gerne vil have orden på de mange besværlige og dårligt delte dokumenter.

Persondataforordningen slår fast at vi nu skal til at have styr på adgangssikkerheden, hvem der gør hvad, og hvad de gør, når det det gælder de personfølsomme dokumenter. Rigtig mange sender i dag personfølsom information videre på e-mail, lader dokumenter ligge på skrivebordene og har ikke styr på adgangssikkerheden f.eks. i et elektronisk arkiv.

Digital post er kommet som en åbenbaring for mange. Nu er det ret enkelt blevet muligt at udsende alle brevene krypteret, hurtigt og endda få en kvittering retur, for slet ikke at tale om, hvor meget vi nu sparer på porto. Digital post er rigtigt godt, når man gerne vil gøre sig klar til at overholde den nye EU Persondataforordning, men det er kun halvdelen af vejen. Den interne håndtering af dokumenterne i et elektronisk arkiv, hvor alt logges, hvor brugeradgangen er i orden og hvor alle dokumenter i sagen er der, er mindst lige så vigtig.

Forordningen er derfor en glimrende lejlighed til at ”gå hele vejen” og få styr på sikkerheden i hele dokumentets livcyklus, både eksternt og internt. Det gøres ved at tænke digital post sammen med elektronisk dokumentarkivering i en samlet løsning. Og så selvfølgelig ved at kræve noget af sin systemleverandør på begge områder.

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder persondatareglerne.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost